Oldalak

Zalan

Lilypie Fifth Birthday tickers

Kristóf

Lilypie Kids Birthday tickers

Balázs

Lilypie Kids Birthday tickers

15.11.10

vendégségek

Nos, nem igazán vagyunk elkényeztetve vendégekkel - van, amikor ez jó, és van, amikor kevésbé. Vagyis, néha azt érzem, hogy elég nekem a két pici, nem tudok másra figyelni, és ezt rendszeresen megbánom, mert amikor eljön valaki, akit szeretek, napokra feldobja a hangulatomat.
Itt volt Mártika és Rami XD Nálam jobban csak Kristóf örült a csajoknak, nem kicsit volt felpörögve. Ramival megbeszéltük a fontos dolgok 10%-ának a 2/3-át (vagyis volt olyan történet, amit sikerült végig elmondani) és nagyon jól szórakoztunk.
Mártika és Kristóf mint testvérek játszottak, időnként beszélgettek is.

Zalán is profitált, mert a babusgatás után Rami megmutatta (ismétXDD negyedszer, talán?) a helyes kendőkötést, és az addig nyűgös baba hatalmas aludt a hátamon.

Nem vagyok valami híres vendéglátó, semmivel nem tudtam őket megkínálni (egy hete folyamatosan indultunk bevásárolni, és vasárnap délelőtt tudtuk csak megoldani, vicces volt a hűtőnk, vaj, citrom és némi sajt maradt benne hétvégére), na de van nagyfiam is, akinek eszébe jutott a pizza!! És rendelt egy 55 cm-eset, aminek estére hűlt helye volt, pedig a vendégek finoman szólva keveset fogyasztottak belőle. És Jancsi mindennap főzött teája húzott még ki minket - csipkebogyó, és nagyon hamar el szokott fogyni.

Szóval volt egy szép és vidám napunk, hála a csajoknak:))
Kristóf a nap végén így vacsorázott, jól kifáradt

No comments: