Oldalak

Zalan

Lilypie Fifth Birthday tickers

Kristóf

Lilypie Kids Birthday tickers

Balázs

Lilypie Kids Birthday tickers

3.11.10

november

Eljött az egyik utálatos hónapom (a másik a február), és nem ilyenre emlékeztem. Gyönyörű, tiszta idő, sok napsütés, pulóverben mászkálás, csodás színek..

Viszont most már 3. hete betegségekkel kínlódunk, Kristóf már 90%-os, de tegnap voltunk dokinál Zalánnal, és most ő szed orvosságot, és neki kell szívni az orrát:( Annyira nem súlyos, de hát szegény, még csak 4 hónapos.. Viszont az éjszakát ismét átaludta végre, bár a fél 6-os kelést kissé nehezményezem. De itt van búfelejtő gyanánt immár kettő kicsi fogacska, amikkel olyan jól lehet harapdálni:

Halottak napján - vagyis mindenszentekkor (sose fogom megjegyezni, azt hiszem, november 2. az előbbi, és 1. az utóbbi) csináltunk/tam mécseseket befőttesüvegből, sütőpapírokból és őszi levelekből. Vittünk a sírokra - húú, nagyon sokan vannak, 6 sírnál jártunk, de sajnos általában 2-en pihennek együtt (Jancsinak még él egy nagymamája, de ő az utolsó nagyszülő, és sajnos nem nagyon beszámítható), de mivel világosban mentünk, csak sejtettük, milyen szépek lesznek a mécsesek a sötétben. Itthon aztán meggyújtottuk a maradékot, és a sötétben üldögéltünk sokáig - az óraátállítás miatt hamarabb zuhant ránk az este:) Ilyenek lettek, és olyan jó volt, hogy nem egyencuccot vittünk. Persze, ez az ünnep is elüzletiesedett, és ez azonnal kiváltja az ellenkezés faktort: azért sem veszünk műanyagmécsest 49-ér :D




Ez pedig egy rózsapiros napfelkelte - novemberben. (szúnyoghálón+ablakon keresztül fényképezve:/ )

No comments: