Oldalak

Zalan

Lilypie Fifth Birthday tickers

Kristóf

Lilypie Kids Birthday tickers

Balázs

Lilypie Kids Birthday tickers

2.11.10

testvérkedések

Kristóf újabban megnevezi Zalánt.. és lassan emberszámba is veszi:DD Azaz, játszanak együtt. Zalán már régóta istenként figyeli Kristófot (érdekes, ő már nem Balut, Kristófnál viszont Balázs a nonplusultra).

Tehát, játszanak. A kicsik!! Nagyon tündériek:) Kaptam egy csodaérdekes hippes füzetkét, hogyan válasszuk el a babákat (wtf?!), amit odaadtam Kristófnak. Van kis mágnese, meg színes, meg Babák Vannak Rajta. Zalánnak is tetszik, szeretné megcsócsálni. És Kristóf mindennap, miután kiolvassa, odaadja Zalánnak, hogy nézegesse. Tesék! Baba! Olvas!

A következő szám, amikor Kristóf ráül a motorra, előrecsúszik, hogy Zalán üljön mögé. Odarakjuk és vadul motoroznak.

És megpróbálja cipelni. Öleli és segít vinni. Időnként megpróbálja lábra állítani:) Annyira helyesek, és Zalán mindenben partner, vigyorog Kristófra és kézzel-lábbal igyekszik megfelelni az elvárásoknak. Kíváncsian várom a fejleményeket.

Persze valszeg azért beteg most Zalán (borzalmasan köhög), mert Kristóf rákapott a szájában nyúlkálásra. Aztán a sajátjába, mert az valamiért jó..

2 comments:

Garffyka said...

Csuda aranyosak!
Nálunk januárban lesz kistesó, nagytesó szintén Kristóf :) -, majd jövök tippekért, ha nem boldogulunk :)

bringa said...

Gyere nyugodtan, Garffyka, engem is megnyugtat, ha látom másoknál, hogy MINDENT túl lehet élni:) Néha nehezebb, néha könnyebb - ma pl. könnyebb, még géphez is bőven jutottam, juhéjj!
Üdv a druszának!