Oldalak

Zalan

Lilypie Fifth Birthday tickers

Kristóf

Lilypie Kids Birthday tickers

Balázs

Lilypie Kids Birthday tickers

26.9.11

lehetetlen programok

Soha többé nem fogok visszajelezni FB-on, hogy résztveszek egy rendezvényen. Ugyanis az utóbbi időben, ha bejelöltem valamit, rá pár percre már közbe is jött valami más, fontosabb:( Így volt a Magyar Dal Napjával, az Őszi Fesztivállal a botanikus kertben, Szelektív Szombattal, Sörfesztivállal, Critical Mass felvonulással.

Pedig szeretem, ahogy a FB figyelmeztet, hogy itt a napja, hajrá, anélkül, hogy bármilyen más alkalmazást meg kéne nyitnom, találkozókat bevésnem stb. De hát nem megy, úgyhogy jelöletlenül hagyom az eseményeket, hátha így lesz lehetőségem elmenni már végre valahová. Tudom, hogy a gyerekes családoknál sose lehet előre számítani semmire, és szerencse, hogy nem betegség miatt vagyunk akadályoztatva. Így ha közbejön egy mosogatógép-szerelés, szülői értekezlet, tetőfedés, teniszmeccs, hát legyen, egyszer-kétszer talán mégis elmegyünk majd.

A reménykedésre okot ad az a tény is, hogy anyukám szombattól itthon van, nyugdíjas lett - hurrráááá! - és nem akarnám kihasználni, de időnként talán el tudok majd jutni fodrászhoz, fogorvoshoz, vásárolni, havonta egyszer talán egy kettesben töltött esténk is lehet majd apával:))

Addig pedig járok szorgalmasan szülőire, lakógyűlésre, játszira, megpróbálom lekötni a két kicsit, illetve aktivizálni a két nagyobbat:D

No comments: