Oldalak

Zalan

Lilypie Fifth Birthday tickers

Kristóf

Lilypie Kids Birthday tickers

Balázs

Lilypie Kids Birthday tickers

15.9.11

földönfekvős

El sem dicsekedtem még Kristóffal, aki - bár idegen helyen, frusztráló helyzetekben továbbra sem kommunikál -, alapesetben már nem szalad el, nem hisztizik, együttműködős. Ma is szóltam neki a játszin, hogy jöjjön, indulunk, és BÓLOGATOTT és ODAJÖTT. És mentünk haza. Szót fogad a boltban, nem fut el, ujjongás van.

Természetesen különösebb örömködnivaló nincs, mert megérkezett az 1.3-as verziószám alatt futó Zalán, aki ma egy igazi visítós, sírós, földönfekvős, feszítős hisztivel ajándékozott meg. A kiváltó ok a futóbiciklire való felülés, ill. fel nem ülés volt (kb. 10-szer próbálkozott, de Kristóf mérete kifogott rajta), és aztán hosszú percekig csak sírt és sírt szegény, nem tudtam megnyugtatni - nem szoptatom meg nyilvános helyen, mert akkor nincs megállás, és szerintem már elég nagy ahhoz, hogy ezt a dolgot le tudjuk máshogy rendezni -, csak a "Tavaszi szél..." segített rajta jónéhány perc után.

Szóval a helyzet változik, bár nem egészen úgy, ahogy szeretném, de ha választani kell, inkább a hisztizős kisebbet és az együttműködős nagyobbat választom.


No comments: