Oldalak

Zalan

Lilypie Fifth Birthday tickers

Kristóf

Lilypie Kids Birthday tickers

Balázs

Lilypie Kids Birthday tickers

28.1.11

Nem mellékesen..

tovább folytatódik a felvételi mizéria Baluval. Kiadták a lapokat, a magyar az szörnyen sikerült - az utolsó feladat egy 10-2 mondatos fogalmazás megadott címmel, ami 10 pontos lehet (az 50-ből!), és addigra kölyök már olyan szinten bestresszelt, hogy írt egy értelmetlen fogalmazást (mikor kérdeztem, hogy ez a mondat itt hogy jön a másik után, mert ennek így nincs értelme, azt mondta: hoppá, kifelejtettem belőle egy mondatot (?!). Na, szóval így lett 27 pontja, a matek viszont 45 (az 50-ből). 3 magyarpontot megreklamáltam, biztos ami tuti (nincs igazam, szerintem max. egy külalak pontot tudok érvényesíteni, de álltólag ezt így kell), és valszeg a biosz szak elúszott, de az általános tantervű osztályba jó lesz. Mindenesetre tanul tovább, nagy baj nincs.


Csak épp: magyarból eddig csupa 40 pont fölötti próbafelvételit írt, és olyan fogalmazásokat, hogy öröm volt olvasni.
Az a furcsa helyzet állt elő, hogy matek tagozatra gond nélkül bejutna. Amire nem is készültünk. Fontolóra se vettük. Még nem tudom, mi lesz:)




Ideje viszont továbbra sincs, semmi, mert mivel ilyen kis ügyes teniszező, járhat hetente 3x kondizni a többi kis tehetséggel. Igen, ez egy kitüntetés, nem mehet ám mindenki, az edző is csak őt hívta a csoportjukból. Így amikor itthon van Balázs, főként pihen.

BTW rendeltünk egy Babolat teniszütőt, ami régi álma, mikor megjött, kiderült, hogy egy szar konstrukció, a márkanév mégsem minden. Szerencsére visszaküldhettük, de a postaköltség 2600 ft volt összesen - a semmiért..

No comments: