Oldalak

Zalan

Lilypie Fifth Birthday tickers

Kristóf

Lilypie Kids Birthday tickers

Balázs

Lilypie Kids Birthday tickers

17.1.11

Éés..

7 hónap:)
Végre már nemcsak szobanövényként viselkedik Zalán, hanem igazi része a családnak, aki érdeklődik minden iránt és szeret - néha csak szeretne - részt venni a  mindennapokban.
Úgy ül, mint a parancsolat - sajnos, néha éjszaka is, ha felriad, az első dolga, hogy ülőhelyzetbe tornázza magát -, mai skillje, hogy felhúzza/feltornázza magát félálló helyzetbe, majd egyensúlyvesztéskor fenékre huppan. Ezt is nagyon ügyesen csinálja. Ofcoz.

Eszik! Kanálból, már kóstolt - mit kóstolt, félüveg bébiételt + mellé 1/3 banánt vagy jégkockatartónyi főtt csirkemellet bevág egy-egy étkezésre (délben és uzsonnára kap valami szilárdat, de ez nem rettenti vissza a napi 8x-i szopizástól): almát, banánt, barackot, krumplit, sütőtököt, csirkemellet - ma a répát is. Fura, undorodó képet vág minden új íznél, aztán megnyugodva lapátolja be. Az előkét viszont tépi ki a nyakából.Fura, de ma, miközben az asztalnál rajzoltunk Kristóffal, az egyik rajzát is bekajálta Zalán ;D
Alvása csapnivaló, ölben, kendőben szeretne mindig aludni. Ha álmos, vigyorog a kendő láttán, rövid nézelődés, ficánkolás, aztán szunya. Mondjuk úgy 40-60 perc, aztán felriad, onnantól szeret ölben lenni. De, hosszú idő óta tegnap végre apán is elaludt. Ez hónapok óta az én "kiváltságom" volt, el se tudom mondani, mennyire fárasztó.
Négyfogú!
Vigyorgombóc, imádja, ha éneklünk, mesélünk, ha Kristóf mellette van, ha játszik vele.


Szeret fürödni, öltözni, könyvet olvasni, tépkedni, mindent megkóstolni, utálja a cumit, a cumisüveget, poharat csőrrel vagy anélkül.

No comments: