Oldalak

Zalan

Lilypie Fifth Birthday tickers

Kristóf

Lilypie Kids Birthday tickers

Balázs

Lilypie Kids Birthday tickers

22.2.11

És amik mostanság történnek:

A kicsik megbetegedtek. Semmi gáz, csak hapci, és állandó orrfolyás, ami mégis gáz, mert hát ugye orrszívás, az szörnyű (bár Kristóf nem ordít, így a 8. utáninál), akkor addig kell üvölteni, míg a sok sírás nem indukál egy újabbat. Vagyis, mire kiszívom Zalán orrát, kezdhetem elölről:/

Az alvás, az persze nem megy, bedugult orral, így azt most hanyagolom egy ideig (nem, mintha el lennék kényeztetve ez ügyben).Zalánnak is, Kristófnak is kellett szívni az orrát éjszaka is, hiába az eukaliptusz párologtatás és a baby loof bedörzsölő (pedig ezek az állandó mentsváraink, minden megfázásnál ők segítenek, remélem, ma éjszaka már könnyebb lesz). Megállás nélkül szopizott a kicsi, több-kevesebb sikerrel, a levegőhiánnyal küzdött ő is.

Kint pedig ragyogó idő van, fel is öltözködtünk, el is indultunk, de kiderült, hogy csak belülről néz ki jól a szikrázó napsütés, kint kb. mínusz 5 fok van, igazi téli hideg nap. A lent töltött 7 és fél perc sem tett jót a kidörzsölt orroknak. Holnap újra próbálkozunk.

Úgyhogy ezen a héten nincs bandázás, pedig Mártikát már legalább 3 hete fel akarom köszönteni. Nincs babaklub sem, pedig, Kristóf múlt héten nem is ordított már, eljátszottak Zalánnal. Vannak képek a Nyíregyházi Babaklub oldalán, én mostanság ritkán fotózom, egy-egy kéz jut egy-egy gyerekre, fényképezőgépet csak elejteném.

Voltunk a hétvégén Nagykállóban, Paját felköszönteni (31-én volt 4 éves, nagyon nagy már), és Kristóf egy rövid (negyedórás) nyafogás után ott is teljesen felszabadultan viselkedett. Ezeken a sikereken felbuzdulva Jancsival elhatároztuk, hogy elvisszük Kristófot az Alma együttes koncertjére (március 26-án lesz a Buszacsában). Amúgy is imád táncolni, jár a lába a ritmusra, egyik este kb. 1 órát ugráltunk, bolondoztunk, énekeltünk összcsaládilag :)

Balu pedig felvételizik, nagyon jól sikerültek a szóbelik mindkét helyen (a 3. majd márciusban lesz), így talán még a biosz szak sincs teljesen elúszva, de valahová most már csak felveszik. Jó témákat is húzott, tudta is őket, ahol beszélni kell, ott én nem féltem őt, legfeljebb majd könyörögnek neki, hogy hagyja már abba! Áprilisban pedig megkezdődik a teniszversenyek idénye, igazolt versenyzőként fog nekivágni a debreceni és nyíregyházi eseményeknek, nem fogunk unatkozni, biztosan nem.

No comments: