Oldalak

Zalan

Lilypie Fifth Birthday tickers

Kristóf

Lilypie Kids Birthday tickers

Balázs

Lilypie Kids Birthday tickers

16.2.11

8 fogú

8 hónapos. Legalábbis erősen remélem, hogy végre áttört az a 8. fog is, mert a vállam erősen fognyomos (szopizás közben már nem harap, hurrá), és bő nyállal borított minden Zalán 1 méteres sugarában.

Nagyfiú már ő is:) Bárhová elmászik a lakásban, feláll bármi mellett, és egy-két lépést is tesz úgy. Nézi magát a tükörben és sokat játszik Kristóffal. Eszik joghurtot és tejfölt is, a darabossal még küzd, de tegnap benyomott egy fél banánt. Érdeklődik az újdonságok iránt.

Egyre nehezebb pelenkázni, csak úgy jár a keze-lába közben. Szereti a zenét, Elmót (ááá), kedvence a kuka, ami ártatlan képpel megkörnyékez, rászólok, "Zalán, a kukát nem!!", még ártatlanabb arccal leül és ránk néz, hogy hát őő? soha nem tenne még hasonlót sem, és pár másodperc múlva újra ott van a keze. Már van segítségem is, Kristóf: "Zaján, nemakuka!"

Kendőben már alig-alig van el, csak ha extra nyűgös, és máshogy nem tud elaludni, vagy sürgős melóm van, amúgy vagy Kristóffal játszik, vagy együtt vagy a konyhában pakol.
Ügyesen esik, mindemellett naponta kerül rá egy-két pukli.

Mondogatja, hogy "baba" és első szava (fogjuk rá:DD) az "apa". Torokból berreg, ordít, sikít:DD

Mosolygós, barátságos, de ha megun valamit vagy fáradt, sikítva közli, hogy azonnali segítséget akar. Éjszaka nagyrészt alszik, napközben kétszer + séták alatt. Elalváshoz viszont tökéletes csendet vár el, és ez gyakran ütközik nehézségekbe.

És persze sok mindent kihagytam. 

No comments: