Oldalak

Zalan

Lilypie Fifth Birthday tickers

Kristóf

Lilypie Kids Birthday tickers

Balázs

Lilypie Kids Birthday tickers

14.7.10

Örömök

Ma délelőtt is sétáltunk: én és a 3 fiú. (Balázs nélkül azért eléggé nehéz lett volna.) Kristóf motorozott, Zalán a Close-ban szunyált. Zalánnál nem volt sok gond, Kristóf viszont mindent megszemlélt, és mivel egy Profi-t is beiktattunk, és már 9-kor is forróság volt az utakon, sok türelemre volt szükségem.
Plusz, amikor elindultunk - már az ajtó is nyitva állt, csak a kulcsot kerestem -, felcsöngetett a védőnő, hogy jönne. Megalkudtunk, hogy elég, ha lent összefutunk - így aláírtam az aláírni valókat, jól megnézte, amit látni lehetett Zalánból, és elváltunk. Helyes lány, nem akarja túlbonyolítani az életünket, de a munkáját lelkiismeretesen elvégzi. Vagyis olyat nem csinál, hogy felém sem néz, hiszen neki hetente meg kell látogatnia az újszülötteket, de pl. múlt héten nem jött össze a találkozó, így csak felhívott, hogy minden rendben van-e. Tudja, hogy nincs bajban a kicsi, és nem akarja, hogy okvetlenül azt csináljam, amit ő épp tanult - nem, mintha ez a veszély fenyegetne.
Csak épp hallok olyan rémtörténeteket, hogy a védőnő úgy gondolja, hogy az igény szerinti szopizás káros, az együttalvás káros, az éjszakai etetés káros stb., és sok anyukát meg is lehet ezzel vezetni: eü szakember, ezt tanulta, csak igaza lehet. Pedig ...

Bementem hát a Profiba Zalánnal - Kristóf épp stratégiai pontokat szemlélt meg az utakon, ill. néhány gyors és fényes és szép "atóót", így nem tartott velünk -, és már a pénztárnál álltam, mikor ketten is "letámadtak". A pénztáros kislány nagyon mosolygott ránk, és mondott néhány kedves szót, hogy milyen szuper ez a hordozó, milyen jó a babának, megkérdezte, megnézheti-e, mire a mögöttünk álló középkorú hölgy is szerette volna látni a picit, ő is csupa meleg megjegyzést tett, és hármasban beszélgettünk egy kicsit, ez volt a legpozitívabb élményem hordozással kapcsolatban.

Szinte repültünk haza. Csak hab a tortán, hogy egy kedves öreg bácsi is viccelődött Baluval, mikor mentünk haza és hapcizott egyet - már nem tudom, mit mondott, de olyan kedves és vicces volt: hát igazán nagyon aranyos emberekkel találkoztunk, ami szerintem nem tipikus.

No comments: