Oldalak

Zalan

Lilypie Fifth Birthday tickers

Kristóf

Lilypie Kids Birthday tickers

Balázs

Lilypie Kids Birthday tickers

23.7.10

Kristófról még

Hogy ne maradjon nyom nélkül semmi:)

86 cm - kb, nem hajlandó egyenesen állni a fal mellett
11,5 kg - szintén kb., szerintem 3 hónapja folyamatosan ennyit nyom :)

Kidobja a pelusokat a kukába. Ez az ő feladata és szorgalmasan végzi, már pelenkázás közben mondogatja, hogy kukka, kukka.
2 szót összefűzve mondatot alkot: séta tütű (ez pl azt jelenti, hogy motorral menjünk sétálni, de már azonnal)
Tudja, hogy melyik ruha, használati tárgy stb az apáé, anyáé, babáé stb. - persze jellemzően MINDEN az apáééé (a többieknek alig van valamijük xD )
Érdekes, de nem használja a nemet. Ha vmit nem akar, összeharapja a száját, és elfordul (a fal felé, hátha úgy nem látjuk). Viszont ha azt mondom, nemnem, arra dede a válasz.

Már pattogtatja is a labdát! Fizikailag amúgy is nagyon ügyes - nagyon összerendezett a mozgása, izmos kis végtagjai is vannak.

Nincs kedvenc plüsse vagy rongyikája (micsoda hülye szó), viszont van cumija, amit általában használunk altatáshoz, de nappalra célszerű eldugni, mert ha meglátja, kéri. Viszont volt, hogy több napig nem kapta meg, akkor is elvan nélküle. Furcsa, ambivalens kapcsolat:) Bár sokan elítélik, én nem tartom túl nagy gondnak a cumizást, simán abba fogja hagyni ezt is, mint annyi minden mást.
A húgom az ujját szopta nagyon sokáig, most mégis elvan nélküle. Balázs teázott éjszakánként, de már jóideje nem kel fel sírva, hogy tea-tea. Kristóf is túl fog lépni a cumin :)

No comments: