Oldalak

Zalan

Lilypie Fifth Birthday tickers

Kristóf

Lilypie Kids Birthday tickers

Balázs

Lilypie Kids Birthday tickers

17.3.12

BALU 15

Ez már igazán a gyerekkor vége. Balu 15 éves lett, és iszonyúan megváltozott. Már jó a kapcsolatunk, ismét, nyilván lesznek még villongások és szemtelenségek és összetűzések, de valahogy most sikerült helyükre tenni a dolgokat.
El kell fogadnom, hogy Balázs már egy szuverén egyéniség, akinek tehetek javaslatot, adhatok tanácsot ugyan - bár időnként meg kellene várnom, hogy kérje -, de nem várhatom el tőle, hogy meg is tartsa. Azt hiszem, végérvényesen befellegzett a nevelés lehetőségének, és bíznom kell benne, hogy eddig jól neveltem, és bíznom kell benne, hogy a jó példát követni fogja.

Jut eszembe, jó példával kell járnom előtte, és ez nem csak azt jelenti, hogy - hál'istennek - már nem cigizem és, hogy összetartó és egész normális családot raktunk össze, hanem még egy sor dolgot. Sajnos elég ingerült és hamar felcsattanós ő is, mint én, és hiába bánja utána, a kimondott szó ott lebeg. Elég fura tükröt tart elém, nem tetszik mindig, amit látok.

Igyekszem megengedő, de érdeklődő, elfogadó lenni, mert tény, hogy minden lázadás és szemtelenség ellenére kívánni se tudnék jobb gyereket Balunál. Nagyon szerencsés vagyok:)

BTW nagyon finom tortát rittyentettem Balu szülinapjára, Mohától sikerült ismét - mint oly sok sütit -, málnás tejberizs-tortát készítenem - a másnapi nagyszülői cukrászdából jött feketeerdőt simán verte - mindenki szerint.

3 comments:

Macus said...

Boldog szülinapot a kamasznak!

Babi néni said...

Boldog születésnapot! ♥

bringa said...

Köszi:D