Oldalak

Zalan

Lilypie Fifth Birthday tickers

Kristóf

Lilypie Kids Birthday tickers

Balázs

Lilypie Kids Birthday tickers

18.10.10

A már 4 hónapos Zalán

egyre többet mozog. Hóforduló előtt egy nappal végre úgy döntött, megmutatja, tud már forogni, így először hasra fordult, majd tovább hasról hátra, és mint aki jól végezte dolgát, azóta sem csinál semmi ilyesmit.
És hogy milyen is ő? Egy vigyorgombóc. Mosolyog, ha felébred, ha valaki hozzászól, ha valaki bohóckodik neki, ránevet, énekel. Ha tükörbe néz, ha Kristóf mellé-, ráfekszik, vagy ha csak szimplán a közelében van. Ha pelenkázom, öltöztetem, és a fürdetéskor.

Éjszaka még mindig alszik, fürödni még mindig imád, jobb cicit még mindig bojkottál. Nem elmerülve szopizik már, minden zajra felfigyel. Nyűgös, ha fáradt. Nagyon-nagyon. Másfél-két órát is ébren van, és időnként, nagy ritkán le lehet tenni a pihenőszékbe, játszószőnyegre, ágyra stb. Egy nap akár egy órát is eljátszik egyedül (összesen, és nagy átlagban). Ilyenkor már csak Kristóftól kell óvni, aki a nagy szeretgetésben gyakran meggyepálja a picit, akit ma pl. a fejberúgás is csak meglepett. Persze, ha én kicsit rosszul tartom vagy olyankor akarom megetetni, amikor nem éhes, máris ordítva tiltakozik.. Kristóftól pedig mindent eltűr. ő az abszolút kedvenc.

Időnként már megfogja, amit szeretne, és nyúl is minden után. Napközben nem nagyon alszik, bár néha mázlim van. Sétálni kendőben szeret, bár ilyenkor hamar elfárad, és olyankor rendez még egy kiadós ordítást, hogy mindenki lássa, milyen rossz sora is van, de ha szabad levegőn vagyunk, akár 3 órát is alszik egyfolytában.

És természetesen ő is utálja, ha netezek - mint ahogy Balun kívül az összes pasi a családban. Hát hurrá :D

2 comments:

Zuzmó said...

Imádnivaló kis-fickó ez a Zalán! Sosem felejtem el, ahogy visongva rámnevetett legutóbb! :D
Igazán büszke lehetsz mind a 4 pasidra! ;)

bringa said...

Köszi :DD Már-már idegesítően büszke vagyok!