Oldalak

Zalan

Lilypie Fifth Birthday tickers

Kristóf

Lilypie Kids Birthday tickers

Balázs

Lilypie Kids Birthday tickers

26.9.10

babaklub

Szép idő volt, minden kedvezni látszott, hát újra kluboztunk. Indulás előtt megpróbáltam felhívni Rami, hátha segíthetek bőröndöt szállítani - nem vette fel. A klubban aztán tisztáztuk, hogy kb. 2 hete rendületlenül a férjét hívogatom (összekevertem a számokat) XDD

A klub a szokásosan jól telt, most, mintha az álmos ősz rányomta volna a bélyegét a résztvevőkre, sokkal nyugodtabb, csendesebb volt a szokásos nyári zajongónál. Kristóf jól érezte magát, bár olyan 2 óra múlva már mellettem telepedett le, kezdett nyűgösködni.

Rami nem hozta magával Mártikát, mivel épp csak kilábalt egy betegségből: hiányzott mindenkinek a kicsi lány.
Így viszont Rami megpróbált Kristóffal mondókázni, nem lehetett aktivizálni: neeeemmm volt a válasz, így egy ikerpár egyik felével kárpótolta magát.

Érdekes, Kristóf imádja a mondókákat, de nem hajlandó senkivel szorosabb barátságot kötni, még azon az áron sem, hogy kimarad belőlük - mert Zalán a vállamon próbált épp elszenderedni -, ki kell várni a teljes feloldódáshoz szükséges kb. 1 órát XDD Kis mániásom..

Volt tehát sok-sok mondóka, sok ének.
És Zalán a legnagyobb lelkinyugalommal durmolt a zajongás kellős közepén - szigorúan hason.

Nem is ébredt fel, csak amikor - hazaindulás előtt - kiléptünk pelenkázóba Kristóffal.. akkor aztán vigasztalhatatlanul sírt. Hazamentünk, Kristóf otthon csillapította farkaséhségét és hatalmasat aludt - ilyenkor mindig áldom az eszem, hogy a klubot választottuk. Szeret ott lenni. És én is.





No comments: