Oldalak

Zalan

Lilypie Fifth Birthday tickers

Kristóf

Lilypie Kids Birthday tickers

Balázs

Lilypie Kids Birthday tickers

31.5.10

Gyereknap

Régen nem tartottunk már igazi gyereknapot, mert Balázs "túl nagy" volt hozzá, most sem vittük túlzásba. Amúgy sem bírom a kampányünnepeket, de hát most mégis gyerekekről van szó.. És még jobban örülnék, ha gyereknap nem hóvégére esne. Grr!

Reggel a VMK-ban tartott Zöld Bababulin vettünk részt. (Illetve a reggelünk úgy kezdődött, hogy Kristóf ledugta a torkán a kezét, és visszaküldte a reggelijét. SOHA nem szokott hányni, először és utoljára 3 hetesen mutatta be ezt a tudományát, de akkor is csak a túlzott falánksága miatt köszönt vissza a tejcsi; az utóbbi pár napban viszont állandóan öklendezett az öklétől. (már tudom, honnan a hasonló szótő.)
Tehát: 8-kor mentünk, egész helyes kis rendezvény volt, a 2.-on bababörzével, ahol részt vett a Babaklub is, Rami és Zsuzsa volt a két háziasszony Mártikával és Benivel. Nagyon jó volt a 9-től tartott zenebölcsi is, Kristófot persze először megdöbbentette a rengeteg ember, a végét pedig már elunta, de a köztes időben jót szórakoztunk. Kicsit más jellegű, mint a Ringató, itt nem népdalokat énekeltek a gyerekek, hanem a megzenésített gyerekverseket, és hangszeres kíséretet is szolgáltattak a picik rumbatökkel, csörgővel - helyesek voltak.

Aztán Kristóf beburkolta a kajánkat, Zsuzsáék sütijét, Rami kinder csokiját, és amúgy sem voltam a topon (szörnyű sokat kellett cipelni a fenekét), úgyhogy 10 után szóltam Jancsinak, mennénk. Nem különösebben örült, mert még mindig szerelte a polcokat (lassan két hete XDD), nem örült, hogy feltartjuk, de én sem örültem, hogy majdnem összeestem a kimerültségtől.. Nehogy már neki jobb legyen :D

Délben pedig (na jó, asszem ez még szombaton volt) elmentünk Baluval fejkendőt venni az IS-ba, nagyon vagány, nagyon drága Nike fejkendőről van szó, de jól áll a kölyöknek, és mivel 7végén meccse lesz (az első!! úúgy izgulok!), ezt mindenképp be kellett szerezni alapfelszereltség gyanánt. Sajnos az IS-ben nagyon vagány tenisznadrágot is lehet kapni, olyat, amiben Nadal vagy Federer játszik (anya, KOCKÁÁS!), ezért Balázs most erre gyűjt pénzt.

Ami még pozitívum az IS-ban, hogy olyan eladóval találkoztunk, aki igazi értékesítő volt, az egyszerű fejpántot is kicsomagolta, bemutatta, garanciát adott rá, biztosította, hogy elégedetten távozzunk az üzletből, kedves volt és készséges, anélkül, hogy túl rámenős lett volna. (Persze az igazi fokmérő az lenne, ha gáz lenne a termékkel, akkor hogyan reagálná le, de elsőre nagyon tetszett a kiszolgálás. Ha sok pénzem lesz, itt fogom elkölteni. Mellesleg egész olcsó McKinley - így írják? szandált láttam + Columbia cipőből is tök jót, ha lesz rá keret, jövő hónapban megvesszük. Balunak pedig hátizsák! El ne felejtsem..)

No comments: