Oldalak

Zalan

Lilypie Fifth Birthday tickers

Kristóf

Lilypie Kids Birthday tickers

Balázs

Lilypie Kids Birthday tickers

13.5.10

esküvő 2010


Azért 2010, mert nem ez az első esküvőnk, egyikünknek sem. Holnapután lesz a nagy nap - a szülinapom után pár nappal -, és addig már csak olyan apróságok vannak hátra, mint a gyűrűk beszerzése (honnan?? miből?? mikor??), plusz az egyik tanú kilétét is - Jancsi tanújáról van szó - homály fedi.

De! ami fontos, hogy szombattól, ha megszülök, lesz apja a legkisebbnek - persze apja eddig is volt, szokta hangsúlyozni Jancsi, ha ráparázok -, de hivatalosan is lesz neki, immár háromra bővül az azonos vezetéknevűek száma a családban (én és a nagyfiam két egyéb vezetéknéven futunk tovább, elég a bürokráciából). És nem kell többé a pejoratív mellékzöngéjű élettársamat használnom (K. Béla rátóti lakos a helyi kocsmában több késszúrással megsebezte élettársát..) A barát megnevezéshez túl öregek vagyunk, a pasim megnevezés nekem tetszene, de az idősebb korosztály már nem szereti, a hivatalos szervek pláne nem.

Ennyit az esküvőről, ami teljes titokban, csak a két tanú + összes gyerekek jelenlétében lesz megtartva a vadiúj házasságkötő teremben. (persze azért nagyon izgulok, és még ha ez az esküvő kicsit szegényes és nem nagy, habos, ünneplős lesz is, mint az első volt, sokkal boldogabb vagyok, mint cca 14 évvel ezelőtt, a haboson)

No comments: