Oldalak

Zalan

Lilypie Fifth Birthday tickers

Kristóf

Lilypie Kids Birthday tickers

Balázs

Lilypie Kids Birthday tickers

20.7.11

Gyerekekkel nyaralni

nem túl pihentető, de segít, ha eleve nem a pihenést tartjuk szem előtt. Nekem már az is nagy élmény, hogy végre elém rakták az ételt, és bár rohanva, kapkodva, gyorsan, de főzési, takarítási, mosogatási kényszer nélkül kajálhattunk. Jó nagyokat.

A Szőlőszem Farmon nyaraltunk, és csak ajánlani tudom. Nagyon jól éreztük magunkat, eszméletlenül kedvesek, segítőkészek az ott dolgozók, nem is kell kérni, általában elémennek a kívánságaidnak:D Jó élmény volt, szinte csak gyerekes családok nyaraltak, így nem kellett kínosan érezni magunkat a zajért, hisztikért, ragacsos kezekért:)
Máskor is megyünk (legalábbis szeretnénk majd), de legközelebb apartmanban szállunk meg, a szobák kevésbé kényelmesek ennyi embernek, és addigra "szerzünk" egy kedves baráti családot is, mert úgy lett volna az igazi.

A gyerekek mint megvadult lovak száguldoztak egész nap, Kristóf például teljesen külön utakon járt, viszont sokat barátkozott. Kedvenc tartózkodási helye a lábmosó volt:DD

Zalán is ment volna, amerre a szem ellát, őt egyedül a szopi tartotta időnként mellettem, de ő pl. bátrabban ment bele a vízbe, nem zavarta, ha nyelt, ha elsöpörte egy hullám.
Stratégiai mennyiségű felfújható vízi alkalmatosságokra persze rá se néztek, pedig készültünk, úszógumival, karúszóval, mellénnyel, még egy cápa is ott figyelt, de semmi korlátozást nem tűrtek. Egyedül a különböző labdák hatották meg őket (abból is volt, nem kevés), és mások játékai. Természetesen.

Balázs sem érezte rosszul magát, amin segített a víz, koktélok, jeges kávék, ping-pong, és a klíma.

Mindenesetre tény, hogy egészen önálló, független Kristófunk van, aki szerencsére nagyon ügyes, és a határozott kiáltásomra megáll (de csak arra), akit még mindig gőzöm nincs, hogyan fogok valamennyire is korlátozni, aki nagyon szeret barátkozni, de csak a nagyobbakkal, de azért Zalánt is imádja.

És egy már hisztizni is képes Zalánom (igazi, visitós, földön fetrengős), akinek nulla veszélyérzete és elbűvölő mosolya van, és mindenkit elbűvöl. Szinte kihívóan járta a felnőtteket, el-elszórt egy mosolyt, és várta az áldozatot, aki reagált rá, és utána az ujja köré csavarta.

Van egy Balázsom is, aki már egyre kamaszabb, de szerencsére még gyerek is, kedves és beszédes, ugyanakkor dacos és kritikus, de szeret minket, és általában a kicsikkel is nagyon türelmes és segítőkész. Általában.

És Jancsim, akivel nagyon harmonikusan töltöttük az idő nagy részét, majd bizonyos idő múlva (3 nap) már kicsit feszültek lettünk az állandó együtt- és készenléttől, de igazából nagyon szerencsések vagyunk, mert állandóan jelen van, és segít, és játszik.

No comments: