Oldalak

Zalan

Lilypie Fifth Birthday tickers

Kristóf

Lilypie Kids Birthday tickers

Balázs

Lilypie Kids Birthday tickers

24.8.10

vírus

csütörtökön kezdődött, a babaklubban Kristófnak már folyt az orra. Aztán végigsöpört a családon. Torokfájás, orrdugulás, köhögés, éles, fájdalmas sírás az éjszaka közepén, nem alvás, ringatás, kimerülés.
Úgy tűnik, lassan túl vagyunk rajta, bár a felnőttek még nem heverték ki teljesen. Így csak néhány képre van energiám:

Csütörtökön kluboztunk - Kristóf  teljesen visszaszokott, és az első pillanattól kezdve belevetette magát a társasági életbe:)
Zalán is megszemlélhette a klubot más perspektívából: nyugodtan aludt a hangzavarban a babasarokban (ami nem is sarok többé, hiszen a gyerekek 60%-a 1 éven aluli baba)


Védőnői előadás volt, kimerítő információkat kaptunk szoptatásról, nehézségekről stb, Érdekes volt, új dolgokat is hallottam, illetve biztos még érdekesebb lett volna, ha nem kell még két gyerekre figyelnem. (Khmm.. és ha nem 3 órás az előadás.)

Kipróbáltuk - illetve Jancsi kipróbálta - a Liliputi csatos hordozóját: nagyon tetszett neki, és szemmel láthatólag a picurnak is, akit élete első betegsége annyira kimerített, hogy napokig csak akkor enyhült a sírása, ha valaki hordozta.
Vasárnap ruhabörzére indultunk - kiállítóként -, reggel 7-re a Buszacsában voltunk, de fél 9-kor léptünk is le, nagyon nem voltam jól. Mindez nem akadályozott meg benne, hogy Kristóffal újrapróbáljuk a hordozást, és hogy teszteljek mosható pelenkákat. Részletek később.

No comments: