Oldalak

Zalan

Lilypie Fifth Birthday tickers

Kristóf

Lilypie Kids Birthday tickers

Balázs

Lilypie Kids Birthday tickers

23.10.14

Zalannak jo napjai vannak

Yuppie!
Kapott nehany tanulos jatekot is, amikkel halal boldog, Kristof idonkent jatszani hivja, es o nagyreszt boldogan lohol utana, tegnap pedig egy farmon voltunk. Megetette a lamakat! Es a kecskeket.
Eddig altalaban figyelemre se meltatta az allatokat, most pedig rohogve figyelte, ahogy az allatok lenyaljak a kezerol a kajat, szepen meg is mosta utana a kezet.

Aztan a jatszohazban megtanult lecsuszni egy kis muanyag csuszkaval, probalgatta, figyelte a tobbieket, Kristofot, foleg, es tobbszor lecsuszott, es orultmod orult a mutatvanyanak.
Az egyik tanulos jatekat (Logico) pedig ugy hasznalja, hogy megkeresi a helyes megoldast, es a szemunkbe nez, ugy keri a puszit es gratulaciot a jo megfejtesert. A szemunkbe nez! Allati aranyos:)

A farmon nemcsak jatszohaz volt, hanem gokart is (pedalos verzio), es kiprobalta, picit tekerte a pedalokat, de hamar feladta.
Persze meg mindig kitartobb volt, mint Kristof, aki kijelentette, hogy nem tudja, es nem is probalta meg. Ugyhogy meg mindig nem veszunk bicajt.

Zalan uj attrakcioja meg, hogy kulonbozo betuket formal a testevel, nagyon cuki, ahogy a K-t alakitja, vagy ahogy lefekszik az L-hez.
Kristof tovabbgondolasaban egy felnott segitsege is kell, igy egyutt formalunk betuket.


No comments: